امروز حقوق بشر بازیچه دست سیاستمداران است

امروز حقوق بشر بازیچه دست سیاستمداران است


در حال حاضر ایرادهای زیادی مربوط به حقوق بشر متوجه ایران می‌کنند؛ در حالی که برخی کشورهای عربی نه انتخابات دارند، نه دموکراسی و نه حقوق بشر، اما از آنها هیچ ایرادی نمی گیرند، چون در مسیر منافع آنها حرکت می کنند‌

حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار «پروفسور مارکو ساسولی»، استاد و مدیر دپارتمان حقوق بین الملل دانشگاه ژنو، ابراز داشتند: متاسفانه حقوق بشر به ابزاری برای رسیدن سیاستمداران به منافع خود تبدیل شده است.
ایشان افزودند: در حال حاضر ایرادهای زیادی مربوط به حقوق بشر متوجه ایران می‌کنند؛ در حالی که برخی کشورهای عربی نه انتخابات دارند، نه دموکراسی و نه حقوق بشر، اما از آنها هیچ ایرادی نمی گیرند، چون در مسیر منافع آنها حرکت می کنند.
معظم له با تاکید بر این که ما در جمهوری اسلامی ایران انتخابات‌های فراوانی را تجربه کرده ایم که انتخابات واقعی بوده است، گفتند: قانون اساسی ما با مختصات بسیار خوبی نوشته شده است و مردم نیز به آن رأی بالایی داده اند، شما اگر قانون اساسی ایران را ملاحظه کنید، بسیار منطقی و بشر دوستانه است، منتها آنها این مسایل را نمی‌پسندند و معیار و مقیاس قضاوتشان، منافع خودشان است.
حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی با استقبال از اقدام این اندیشمند غربی برای سفر به کشورهای اسلامی، اظهار داشتند: امیدواریم همه اندیشمندان غربی مانند شما از نزدیک با گروه های و شخصیت های اسلامی ملاقات کنند و عقایدشان را از خودشان بگیرند، نه از دیگران .
ایشان با بیان این که دیگران بسیاری از مطالب را وارونه جلوه می‌دهند،
فرمودند: بعضی از غربی‌ها که به کشور ما آمده‌اند می‌گویند آنچه درباره ایران می‌دانستیم با آنچه دیده‌ایم، قابل مقایسه نیست، گویی دو ایران وجود دارد، یکی در رسانه‌های غربی و یکی درواقعیت خارجی و این جای تاسف است!
معظم له در تشریح آموزه های اسلامی اظهار کردند: ما به دنبال زندگی مسالمت آمیز با همه مردم دنیا هستیم و با هیچ گروهی که با ما نزاعی نداشته باشد، نزاع نداریم و این نکته از آموزه های قرآن کریم است.
ایشان با اشاره به دستور اسلام در گردهمایی مسلمانان در ایام حج و با خبر شدن از اوضاع یکدیگر، خاطرنشان کردند: اگر هر گروه تنها به خودش فکر کند، دنیا خراب می‌شود؛ بنابراین همه باید به فکر همه باشند.
ایشان ادامه دادند: معارف دینی به ما می‌گوید که منافع دیگران و خودتان را با یک چشم نگاه کنید و اگر این اصل دنبال شود، دنیا امن و امان و درصلح و آرامش خواهد بود.
معظم‌له در بخش دیگری از سخنان خود به تلاش‌های سیاست‌مداران برای ایجاد جنگ و اختلاف‌ بین مسلمانان اشاره و تصریح کردند: شیعیان هزار سال با برادران اهل سنت خود در عراق زندگی می کردند واز این کشت و کشتارها خبری نبوده است، اما اکنون همه روزه عده‌ای بی‌گناه از دو طرف به صورت بسیار ناجوانمردانه در عراق کشته می‌شوند؛ ما می‌دانیم چه کسانی اینها را تحریک می‌کنند تا جنگ داخلی و طایفه ای ایجاد کنند.
حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی، تجزیه یا تضعیف کشورهای اسلامی را از نتایج جنگ داخلی برشمردند و ابراز داشنتند: هرکدام از این دو نتیجه برای دولت های استکباری مطلوب است لذا اختلاف و تفرقه و جنگ داخلی در کشورهای اسلامی را در دستور کار خود قرار داده اند.
ایشان ادامه دادند: یکی از مشکلات مهم این است که تریبون های رسانه ای دنیا عمدتا در اختیار آنها است و آنان مانع می‌شوند که فریاد ما به گوش مردم جهان برسد و تا این وضع اصلاح نشود، نه حقوق بشر اصلاح می‌گردد و نه دموکراسی ایجاد می‌ شود.
ایشان خاطرنشان کردند: اسلام به ما می آموزد اگر نتوانستید یک امری را کاملا اصلاح کنید، هر مقداری که می توانید انجام دهید و ما به این قانون عمل می‌کنیم و آن را به تمام مسایل اجتماعی تسری می‌دهیم و با امیدواری به پیش می‌رویم. لذا ما تا زنده هستیم، وظیفه داریم برای پیشرفت حقوق بشر تلاش کنیم .
در پایان این دیدار پروفسور مارکو ساسولی این دیدار را بسیار مفید و سودمند برشمرد.

برچسب ها :
captcha