فریاد اعتراض امت اسلام در روز قدس پشت صهیونیست‌ها را می‌لرزاند

فریاد اعتراض امت اسلام در روز قدس پشت صهیونیست‌ها را می‌لرزاند


این چه ذلتی است که مسلمانان گرفتار آن شده اند؟ روز قدس اجازه نمی دهد این مساله فراموش شود و فریاد جهانی از تمام اسلام است که پشت اسرائیل و حامیان این رژیم را می لرزاند، از این رو همه باید روز قدس را گرامی بداریم‌

حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در بیست وهفتمین روز از ماه مبارک رمضان در جلسه تفسیر موضوعی قرآن کریم که با حضور اقشار مختلف مردم، زائران و مجاوران در حرم کریمه اهل بیت(علیهم السلام) برگزار شد، با بیان این که زکات فطره بیمه کردن بدن و زکات مال بیمه کردن مال است، فرمودند:‌ شرط قبولی اعمال ماه مبارک رمضان پرداخت زکات فطریه است.
2500تومان میزان زکات فطره
ایشان میزان زکات فطریه را 2500تومان ذکر و با بیان این‌که پرداخت زکات فطریه موجب قبولی اعمال و بیمه شدن بدن انسان در طول یک سال می شود، تصریح کردند:‌ کسانی که هزینه یکسال خود را دارند و از زندگی متعارف و معمولی برخوردار هستند باید نسبت به پرداخت زکات فطره اقدام کنند، از سویی دیگر‌ افرادی می توانند زکات فطریه را دریافت کنند که درآمدشان کمتر از مخارج شان باشد و فقیر شرعی محسوب شوند.
مهمان شب عید نان خور محسوب نمی شود
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی با بیان این‌که پرداخت فطریه تمام افراد نان خور واجب است، فرمودند:‌ بچه هایی که در شکم مادر هستند فطریه ندارند،‌ اما اگر بچه یک لحظه قبل از غروب آفتاب شب عید فطر متولد شوند باید زکات فطره را پرداخت کرد؛ مهمان شب عید نیز نان خور انسان محسوب نمی شود و فطریه او بر عهده میزبان نیست.
معظم له در مورد میزان زکات فطره نیز خاطرنشان کردند:‌ برای پرداخت زکات فطره می توان سه کیلوگرم از غذاهای غالب شهری که در آن اسفتاده می کنند از جمله برنج و گندم استفاده کرد و البته افراد می توانند قیمت آن را نیز پرداخت کنند.
ایشان توصیه کردند: کسانی که می توانند زکات فطره خود را با برنج بدهند، به قیمت برنج زکات فطریه را پرداخت کنند بهتر است، چراکه باعث سلامتی انسان و محفوظ ماندن خانواده انسان می شود.
معظم له با بیان این‌که پرداخت زکات فطریه به آشنایان فقیر بهتر است،‌ فرستادن زکات فطره از شهری به شهر دیگر را صحیح ندانسته و افزودند: تنها در یک صورت فرستادن زکات فطره به شهر دیگر صحیح است که فقیری در آن شهر نباشد؛‌ البته مردم اگر آشنایان فقیری در شهر دیگری دارند می توانند به دوستان خود در آن شهر بگویند که از طرف آنان زکات فطره را بپردازند و بعد نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کنند.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی درباره زمان پرداخت زکات فطره نیز فرمودند: قبل از زمان نماز عید فطر باید زکات فطره را پرداخت کرد مگر این‌که انسان فقیری را در نظر داشته باشد که در آن لحظه دسترسی به او امکان ندارد، ‌در چنین صورتی باید فطریه را جدا کرد و هنگامی که به فقیر مورد نظر دسترسی پیدا کردیم در اختیار او قرار دهیم.
همه باید روز قدس را گرامی بداریم
ایشان با در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز جهانی قدس، همگان را به حضور پرشور در راهپیمایی این روز دعوت و تصریح کردند:‌ راهمپیمایی روز قدس یک وظیفه مقدس اسلامی بدون هیچ گونه هزینه و با آثار و برکات مهم است،‌ از این رو همه باید در راهپیمایی شرکت کنند.
معظم له با بیان این‌که راهپیمایی روز قدس سبب می شود که مساله فلسطین فراموش نشود و یک روز پیکر جدا شده از اسلام به اسلام برگردد، یادآورشدند: نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی امام راحل به عنوان روز قدس سبب شد که مسلمانان مساله فلسطین را فراموش نکنند.
ایشان بیان داشتند:‌ قبله اول ما(مسجدالاقصی) غصب شده است،‌ در حال حاضر اگر مردم فلسطین بخواهند در مسجد الاقصی نماز بخوانند این کارشان منوط به اجازه گرفتن از رژیم صهیونیستی است و گاهی نیز تنها افراد بالای چهل سال می توانند با ارائه مدارک شناسایی وارد مسجد الاقصی شوند.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی فرمودند:‌ این چه ذلتی است که مسلمانان گرفتار آن شده اند؟ روز قدس اجازه نمی دهد این مساله فراموش شود و فریاد جهانی از تمام اسلام است که پشت اسرائیل و حامیان این رژیم را می لرزاند، از این رو همه باید روز قدس را گرامی بداریم.
آثار پیروزی در جنگ احزاب
ایشان در ادامه فوائد جنگ احزاب را تشریح کرد و با بیان این که ایجاد رعب و وحشت در دل دشمنان، تقویت ایمان مسلمانان، نمایان شدن ابهت سپاه اسلام و شکست هیمنه کفار با عنایت الهی، گرویدن شمار زیادی به دین مبین اسلام و تاثیر فرهنگی در شبه جزیره العرف از جمله فوائد جنگ احزاب است، فرمودند:‌ شناخته شدن مقام و شخصیت والای امیرمؤمنان علی(علیه السلام) از دیگر آثار مهم این جنگ بود، ایشان در این جنگ جان خود را به خطر انداخت و بزرگ ترین مانع(عمروبن عبدود) را از سر راه برداشت.
معظم له افزودند:‌ جانفشانی های حضرت امام علی(علیه السلام) به اینجا ختم نشد، ایشان در لیله المبیت نیز ایثار کرد و موجب حفظ جان پیامبر(صلی الله علیه وآله) شد، ایشان در سایر عرصه ها نیز رشادت های بیشماری از خود نشان داد و در راه اسلام و دین متحمل رنج و زحمت های فراوان شد.

برچسب ها :
captcha