مراقب باشید مسائل خرافی و عرفان های کاذب در سطوح بالای مدیریت نفوذ نکند

مراقب باشید مسائل خرافی و عرفان های کاذب در سطوح بالای مدیریت نفوذ نکند


کشوری که خدای نکرده مجریان دست اولش به مسائل خرافی و عرفانهای کاذب متوسل می‌شود معلوم نیست تکلیف چنین کشوری چه می‌شود‌

حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی) در دیدار حجت‌الاسلام موسوی هوایی معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از مسئولین اظهار داشتند: امروز حرف نخست را رسانه‌ها می‌زنند و یکی از این اموری که هنوز جدی گرفته نشده است،‌ مساله مطالعه کتاب است.
ایشان با اشاره به استقبال بسیار خوب مردم از نمایشگاه کتاب که طبق روایتی بیش از 5 میلیون نفر بوده است، فرمودند: این استقبال نشان می‌دهد که مردم ما تدریجاً دارند به کتاب اهمیت می دهند و استقبال از نمایشگاه کتاب دلیلی بر این مدعاست.
معظم له کتاب را همچون شمشیر دو لبه دانسته و افزودند: اگر از کتاب به خوبی استفاده شود،‌ می‌تواند جامعه‌ای پاک و نمونه بسازد؛ و اگر کتاب فاسد و مفسدی نوشته شود می‌تواند جامعه‌ای شرور و فاسد بسازد، و افراد خائن را تربیت کند.
ایشان افزودند: به همین دلیل این جشنواره که در پیش دارید باید تلاش کند تا بهترین‌ها را در زمینه‌های علمی، اخلاقی، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی به مخاطبان ارائه کند.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی افزودند: به امروز دشمنان تلاش می‌کنند از طریق کتاب و فعالیت‌های غیراخلاقی جوانان ما را گمراه کند. ما نباید در برابر این هجمه سکوت کنیم باید به مقابله آن بپردازیم و به موازت کارهای منفی دشمن به جوانان خوراک مثبت بدهیم.
ایشان افزودند: افزون بر تولید و تدوین کتاب‌های قوی و غنی باید عده‌ای در کنار این پژوهش‌های انجام گرفته به بررسی کتاب‌های چاپ شده بپردازند؛ زیرا گاهی برخی مسائل اسلامی در کتاب‌ها مطرح می‌شود و در قالب دینی به جوانان مطلب ارائه می‌کنند؛ اما در لابه لای نوشته‌های خود القائات باطل را می‌گنجانند که نیاز به دقت و بررسی دارد.
معظم له افزودند: گرچه وسواس از نگاه اسلام امری پسندیده نیست؛ اما وسواس در کتاب پسندیده است.
ایشان افزودند: امروز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر نحوه تولید و انتشار کتاب‌ها نظارت کامل ندارد لذا گاهی دیده می‌شود کتاب‌هایی منتشر می‌شود که با مبانی اسلامی، اخلاقی و اجتماعی سازگاری ندارد که باید شما در این خصوص دقت بیشتری را انجام دهید.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی افزودند: به نویسندگان باید چندین موضوع را در نوشتن کتاب لحاظ کنند که یکی از آن‌ها نوشتن کتاب با ادبیات مخاطب است؛ بنابراین نویسندگان متناسب با نیازهای روز و ادبیات مخاطب قلم بزنند و از نوشتن کلمات دشوار دوری کنند.
ایشان خاطرنشان ساختند: امروز عصر، عرضه گرایی است و هر چیزی که به زیبایی عرضه شود مخاطب آن‌ را می‌پذیرد و به استقبال آن می‌رود؛ بنابراین از کج سلیقی و بی‌سلیقگی در عرضه کتاب دوری شود.
معظم له فرمودند: باید حلقه اتصالی میان نویسندگان برقرار شود تا از نوشتن مطالب تکراری جلوگیری شود و نیز هیأتی را برای انتخاب موضوعات مشخص کنید تا دست نویسندگان از نوشتن موضوعات روز و جدید خالی نباشد.
ایشان بیان فرمودند: امروز مسائل زشت در لباس زیبا عرضه می شود مثل عرفانهای کاذب که متأسفانه از سطح توده مردم فراتر رفته و به قله مسائل اجتماعی و سیاسی نفوذ کرده است.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی این مسئله را برای نظام اسلامی بسیار خطرناک دانسته و فرمودند: کشوری که خدای نکرده مجریان دست اولش به مسائل خرافی و عرفانهای کاذب متوسل می‌شود معلوم نیست تکلیف چنین کشوری چه می‌شود.
 حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی ترویج عرفانهای کاذب را نوعی جنگ روانی دشمنان دانسته و افزودند: دشمنان در این میدان خیلی حساب شده کار می کنند و سازمان تبلیغات اسلامی از سازمانهایی است که باید متولی مقابله با این کارها باشد و نسبت به این مسائل اهتمام بورزد.
 ایشان در پایان فرمودند: سازمان تبلیغات اسلامی در این زمینه زحمات زیادی کشیده است اما نباید به اینها قانع بود.

برچسب ها :
captcha