معظم له افزودند: بعضى فکر مى کنند اگر ما این مسائل را که خواست مردم است بازگو کنیم تضعیف دولت است، ولى این طور نیست و ما دولت را صالح مى دانیم و باید آن را کمک کرد، زیرا اگر مشکل اقتصادى حل نشود تبدیل به مشکل سیاسى و فرهنگى خواهد شد.
آیت الله العظمى مکارم شیرازى، نداشتن تعصب فکرى و سلیقه اى، شجاعتِ تجدیدنظر در برنامه ها و مشورت با صاحبان فکر و اندیشه را براى بهبود وضع اقتصادى لازم دانسته و بیان کردند: در شرایط کنونى باید مجلس فعلى و گذشته و کارشناسان دولت هاى پیشین و اساتید دانشگاه ها، همه به سامان دادن معضلات اقتصادى کمک کنند.
ایشان بازنگرى در ضوابط کمیته امداد را خواستار شده و فرمودند: باید تسهیلات کمیته امداد شامل همه افراد نیازمند گردد.
معظم له آموزش و کار فرهنگى در کمیته امداد را بسیار ضرورى دانسته و افزودند: بسیارى از انواع فقر، فقر واقعى نیست و بر اثر ضعف شخصیت و بدبینى و عدم اعتماد به نفس به وجود مى آید و اگر آموزش فرهنگى به این افراد داده شود، اعتماد به نفس پیدا خواهند کرد و باعث خوداشتغالى مى شوند.
آیت الله العظمى مکارم شیرازى ارتقاى کمیته امداد امام خمینى(ره) در کمک به نیازمندان به مجموعه فرهنگى را بسیار خوشحال کننده دانسته و فرمودند: کمیته امداد یک ارتباط تنگاتنگ با وضع اقتصادى مملکت دارد و هر چه این وضع بهتر شود بار امداد سبک تر خواهد شد.
معظم له با توجه دادن بر مسایل اخلاقى و فرهنگى حاکم بر جامعه فرمودند: مبارزه و برخورد با بدحجابى باید از ادارات در اختیار دولت شروع شود و مراکز عمومى و رسانه ها آن را دنبال کنند.