حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی امروز در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، با بیان این که اسلام و انقلاب به وسیله دشمنان از بین نخواهد رفت و آنها هرچه تلاش و برنامه ریزی کنند راه به جایی نخواهند برد، گفتند: به عقیده ما عوامل تزلزل انقلاب از داخل است؛ سه گروه هستند که می توانند از داخل به انقلاب ضربه بزنند، گروه نخست گروهی هستند که نغمه اختلاف سر می دهند، طرفداران اختلاف از عوامل تزلزل انقلاب محسوب می شوند.
ایشان گفتند: گروه دوم کسانی هستند که تنها به منافع شخصی خود فکر می کنند؛ گروه سوم افراد تندرو هستد که راه را اشتباه می روند و با عملکرد خوب سبب می شود به تدریج اکثریت مردم جدا شوند؛ قرآن بر میانه روی و اعتدال تاکید می کند. «كَذلِكَ جَعَلناكُم أُمَّةً وَسَطًا» و نیز می فرماید : «وَلَا تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلَىٰ عُنُقِكَ وَلَا تَبْسُطْهَا كُلَّ الْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَحْسُورًا؛ هرگز دستت را بر گردنت زنجیر مکن، (و ترک انفاق و بخشش منما) و بیش از حدّ (نیز) دست خود را مگشای، تا مورد سرزنش قرار گیری و از کار فرومانی!»
معظم له تصریح کردند: من درباره آنهایی که قمه می زنند گفته ام اینها عاشق امام حسین(ع) هستند اما راه را اشتباه می روند؛ تندروها نیز علاقه به انقلاب دارند اما راه را اشتباه می روند.
ایشان افزودند: رهبر بزرگوار انقلاب قبل از 22 بهمن با صراحت فرمودند شعارهای اختلاف انگیز و شخصی ندهید ولی در همین راهپیمایی قم عده ای شعارهایی نامناسبی دادند؛ این قبیل تندروی ها ضربه می زند.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی با بیان این که خطری از ناحیه دشمن بیرونی انقلاب را تهدید نمی کند، گفتند: چهل سال گذشت هر چه کردند به جایی نرسیدند، اما خطر از داخل وجود دارد؛ امیدواریم با عملکرد درست بتوانیم این انقلابی که نتیجه خون هزاران شهید و ایثارگری ها و جانفشانی های بسیار است را تا ظهور حضرت صاحب الامر(عج) حفظ کنیم.
ایشان در ادامه درس خارج خود با اشاره به حدیث شریف حضرت رسول الله(ص) «أفضل المؤمنين إسلاما من سلم المسلمون من لسانه و يده و أفضل المؤمنين إيمانا أحسنهم خلقا» به تبیین نکات اخلاقی پرداخت.
معظم له با بیان این که مسلمان واقعی کسی است که آزار او به دیگران نرسد، اظهار داشتند: متاسفانه در زمانی زندگی می کنیم که به وسیله فضاهای آلوده بسیاری درباره یکدیگر بدگویی می کنند و تهمت می زنند؛ این بیگانگی از اسلام و آموزه های حیات بخش آن است.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی یادآورشدند: حسن خلق یکی از ویژگی های مهم مؤمنان است، متاسفانه ما از تاثیر و برکات این مساله غافل هستیم؛ با زبان و بیان خوب و روی گشاده و ادبیات صحیح می توان حتی بدترین دشمنان را رام کرد.
ایشان در ادامه با تاکید بر این که اسلام یک دین اجتماعی به تمام معنا کامل است، گفتند: اگر همین دو دستور اجرایی و عملی شود جامعه اصلاح می شود.
معظم له اضافه کردند: نتیجه گرفتاری های امروز جوامع کج خلقی و بدخلقی است، متاسفانه در جامعه به خاطر کوچک ترین اتفاقات به یکدیگر بد و بیراه می گویند و اتفاقات ناخوشایندی رخ می دهد.