تاکید آیت الله العظمی مکارم شیرازی بر لزوم تخصیص اعتبارات لازم ، برای رفع آسیب های اجتماعی

تاکید آیت الله العظمی مکارم شیرازی بر لزوم تخصیص اعتبارات لازم ، برای رفع آسیب های اجتماعی


سازمان بهزیستی یک سازمان مهم در راستای خدمت رسانی به جامعه معلولان و آسیب دیدگان اجتماعی می باشد و سزاوار است دولت بودجه لازم را در نظر گیرد تا آسیب دیدگان اجتماعی در مراجعه به سازمان بهزیستی دست خالی برنگردند‌

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار مدیران سازمان بهزیستی شرکت کننده در اجلاس سراسری نماز، به تبیین اهمیّت این فریضه در دین مبین اسلام پرداختند.

 ایشان تعبیرات قرآنی را نشان دهنده اهمیّت و جایگاه فوق العاده نماز دانست و خاطرنشان کردند: نماز ستون خیمه دین به شمار می آید و روز قیامت ابتدا به مسأله نماز در پرونده اعمال انسان نگاه می کنند و بعد سایر اعمال مورد ارزیابی قرار می گیرد.

 حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی با اشاره به روایاتی از حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) یادآورشدند: اقامه نماز در شبانه روز به مدّت پنج مرتبه باعث شست وشوی قلب انسان و زدودن گناهان و انحرافات از وجود انسان می شود.

 ایشان نماز را معراج مؤمن دانست و بیان کردند: اگر نماز انسان نماز درست و صحیحی باشد عامل تربیت او به شمار می رود، ما همواره نسل جوان را به اقامه نماز در اول وقت و با حضور قلب سفارش می کنیم.

 حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود سازمان بهزیستی را یک سازمان مهم در راستای خدمت رسانی به جامعه معلولان و آسیب دیدگان اجتماعی ارزیابی کردند.

 ایشان بودجه تخصیص یافته از سوی دولت برای رفع آسیب های اجتماعی را ناکافی دانست و تأکید کردند: سزاوار است دولت بودجه لازم را در نظر گیرد تا آسیب دیدگان اجتماعی در مراجعه به سازمان بهزیستی دست خالی برنگردند.

 ایشان با تأکید بر این که آسیب های اجتماعی گاهی اوقات باعث آسیب های اخلاقی و فرهنگی می شود، از این رو توجه به هر دو بُعد امری ضروری و حیاتی است، بیان داشتند: فعالیّت های فرهنگی سازمان بهزیستی مخصوص ایتام و معلولان تنها نباشد.

 معظّم له در پایان مدیران سازمان بهزیستی را به خدمت خالصانه و به قصد تقرّب الی الله توصیه کرد و فرمودند: اگر بتوانید اعتماد مردم را جلب کنید آنها نیز به کمک شما خواهند آمد.

 حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی جلب اعتماد مردمی را سرمایه مهم هر نهاد و دستگاهی دانست و با اشاره به حدیثی از حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) نکات اخلاقی برای حاضران بیان و تصریح کردند: بهترین مردم کسی است که بیشترین خدمت را به جامعه و مردم داشته باشد.

برچسب ها :
captcha